Avtomatski kuhalni stroj, komercialna kuhinjska oprema, stroj za kuhanje mesa

HUOSHIMACHINERY je vodilni na področju elektromagnetnega ogrevalnega polja od leta 1984. Tukaj lahko najdete visokokakovostne avtomatske kuhalne stroje, komercialne kuhinjske pripomočke, stroje za dušenje mesa, pražilnik za napihnjen riž, indukcijski pražalnik, indukcijski stroj za pečenje listnatega riža.

Stroji podjetja Huo so se začeli leta 1984 in so namenjeni razvoju in proizvodnji obsežne opreme za industrijsko ogrevanje. V preteklih letih so na področju hrane in osrednje kuhinje, orehov wugu, proizvodnje in izdelave omak, farmacevtskega področja, opreme za sterilizacijo brez kotlov, kemije/rude/metalurgije in drugih področij dosegli izjemne dosežke.

Podjetje pokriva površino 40.000 kvadratnih metrov, ki se nahaja v vzhodnem petem obroču in šestem obroču Pekinga, poleg letališča Peking dve visoki hitrosti. Po 30 letih kopičenja tehnologije imajo stroji gospoda Hodorkovskega bogate zaloge znanosti in tehnologije, integracijo najnaprednejše tehnologije elektromagnetnega ogrevanja na svetu, z domačim elektromagnetnim poljem vroče obdelave, številne napredne tehnološke patente.

Vodenje nove dobe ogrevanja s samodejnim numeričnim krmiljenjem

Tehnologija ogrevanja z elektromagnetizmom, ki jo uporabljajo stroji hornwood, je 95-odstotno učinkovita (1,9-kratno kurjenje premoga in 1,67-kratno kurjenje plina). Varčevanje z zeleno energijo 0 emisij onesnaževanja, postopek uporabe pa je varen in udoben.

Oprema za ogrevanje z elektromagnetnim numeričnim krmiljenjem je prva na Kitajskem s patentiranim mikroračunalniškim natančnim nadzorom temperature, inteligentnim ogrevanjem, tehnologijo vdelave tehnologije in tremi tehnologijami. Zasnovan za visokokakovostne, standardizirane in neprekinjene proizvodne zahteve, lahko izboljša kakovost proizvodnje in močno zmanjša operativne stroške.

Kakovost industrijskega razreda, trpežna in trdna kot kamen

Huovi stroji se vedno držijo duha obrti in izvrstne izdelave. Osredotočite se na vsako podrobnost proizvodnje, upoštevajte zanašanje na znanstveni in tehnološki napredek, spodbujajte razvoj koncepta varstva okolja, vztrajnost, prizadevanje za izgradnjo koncepta zelene avtomatizacije proizvodnje, nenehne raziskave in razvoj, nenehne inovacije, da stranke dosežejo standardizacijo vroče obdelave, avtomatizirane proizvodne linije, učinkovito zmanjšajo izgubo energije in emisije ogljikovega dioksida ter hkrati rešijo dva velika problema pri učinkovitosti proizvodnega podjetja in zmanjšanju emisij ter ustvarijo boljše družbene, gospodarske in okoljske koristi.

Z integracijo nemške, japonske, francoske in drugih mejnih tehnologij smo neodvisno razvili številne vrste opreme, kot so stroji za izdelavo velikih zalog, stroji za cvrtje in praženje. V živilskopredelovalni industriji so kitajska predelovalna industrija zeliščnih zdravil, centralno kuhinjsko inteligentno območje, kemično ogrevanje, predelava žitnega olja in druge industrije prejele soglasne pohvale kupcev.

Boljša kakovost, več zaščite, modrost najboljših strank v številnih panogah

Modrost številnih domačih in tujih najboljših strank v industriji in izvoz v več kot 40 držav in regij. Med našimi strankami so: tongrentang, Kang Rentang, skupina zhongjing, haitijska industrija okusov, divja hrana iz Sečuana, njena skupina, skupina zdravil, male ovce, stari ladijski magnat, stara vaba za duhove, farmacevtska industrija Sands v Hunanu, zdravilo ningxia kai yuan, shennong skupina, sanhe pharmaceutical, bozhou medica, kunming kitajska medicina, ma hua ramen, guangzhou to credit group, skupina jinchuan, restavracija Golden Tripod, Golden Monkey, farmacevtska industrija, mnoga znana podjetja, kot je tongjitang (tukaj navedite samo del seznam).

Naše storitve so na voljo po vsej Kitajski in kjer koli ste, vam lahko zagotovimo naprednejšo tehnično podporo (panoga je prva, ki je predlagala ključne komponente za 5-letno super dolgo garancijo)!