9 najboljših kul kuhinjskih pripomočkov za olajšanje vašega dela

Razmišljate, da bi svojemu nadarjenemu kuharskemu prijatelju podarili dobro, uporabno in kreativno darilo? Lahko preuredite svojo kuhinjo s temi kul kuhinjskimi pripomočki ali pa obdarite svojo ljubljeno osebo z enim od teh; da jih naredi vtis in da tudi izdelovalcu olajša delo.

Oglejte si naslednje pripomočke, ki bodo pričarali nasmeh na obraz tistim, ki se potijo ​​v najbolj vroči kuhinji, da bi nahranili svoje najdražje.

1. Rezalnik sadja: Dandanes je na trgu na voljo veliko vrst rezalnikov sadja. Najbolj kul so tiste ustrezne oblike in tiste, ki so pri roki. Rezalniki v obliki banan so najboljši za otroke, ki radi sami pripravljajo malico, saj lahko z njimi narežete celo banano na enakomerne kose brez pomoči ostrega in nevarnega noža. Rezalnik jabolk z velikim, močnim in dvignjenim ročajem olajša pripravo zajtrka.

2. Zeliščarske škarje z več rezili: Ti pripomočki so za tiste, ki sovražijo nož kot rezalno napravo. S tem pripomočkom z več rezili v obliki škarj lahko zelišča z malo truda in časa narežete na manjše in drobnejše koščke.

3. Prilagojeni valjarji: po meri oblikovani valjarji so lahko najboljša možnost za izdelovalce piškotov in paratha. Ti žebljički so opremljeni z vgraviranimi motivi, tako da lahko ustvarite različne oblike med valjanjem testa za piškote ali parato.

4. Merilni pripomočki, povezani z mobilnimi napravami: Obstaja veliko pripomočkov, ki vam pomagajo meriti sestavine, ne da bi umazali veliko pripomočkov. Obstajajo aplikacije za povezavo telefona s temi pripomočki za natančne meritve.

5. Kalupi za kuhana jajca: kuhana jajca so najbolj priljubljena možnost zajtrka. Popestritev lahko naredite s kuhanimi jajci različnih oblik. Za takšne ustvarjalne ume obstajajo različne vrste kalupov; na primer v obliki kvadrata, v obliki lobanje itd. Samo izberite svojo najljubšo obliko in postrezite najboljši zajtrk za svoje najdražje in zase.

6. Modelčki za ledene kocke: Če želite svojim gostom postrežiti z razkošnimi pijačami, uporabite silikonske modelčke za ledene kocke v obliki kristalnega dragulja ali pa za tematske zabave izberite modelčke v obliki možganov, da navdušite svoje otroke in njihove prijatelje.

7. Nastavki za čaj: Različno oblikovani nastavki za čaj so dodatna privlačnost za vašo dekoracijo med postrežbo. Svoje goste lahko navdušite z različnimi oblikami nastavkov za čaj, kot so nagnjeni človek, lebdeči morski pes ali “globoki čaj” potapljač itd.

8. Roll n pour: Ta roll n’ pour je v obliki majhnega gugalnega stola, ki lahko drži vaš vrč za sok ali vodo. Pomagal vam bo, da boste tekočino brez naprezanja rok preprosto prelili iz vrča v kozarec.

9. Pena za palačinke: Najboljši so za mame z majhnimi otroki, da oblikujejo kreativne oblike palačink, tako da bo vaš otrok kar najbolje užival v zajtrku. Tudi vaš otrok lahko s tem priročnim pripomočkom poskusi izdelati oblike, ki mu pridejo na misel.