Takeya Deluxe Cold Brew aparat za kavo

Takeya Patented Deluxe Cold Brew Iced Coffee Maker je zelo priljubljen aparat za kavo zaradi preproste zasnove in enostavne uporabe. Ko je vaš hladni zvarek pripravljen, potrebujete manj kot 30 sekund, da pripravite 8 skodelic kave.

Dodajte kavno usedlino v filter in napolnite vrč z vodo. Zaprite pokrov, ki nudi zrakotesno tesnilo in tudi neprepustnost.

Vse skupaj postavite v hladilnik, da se usedlina namoči v vodi in pripravite hladno zvarek. Po 24-36 urah odstranite filter in pripravite 8 skodelic okusnega hladnega zvarka.

Za uporabo te naprave ne potrebujete podrobnih navodil za uporabo ali vodnika. Je preprosta in enostavna naprava, ki jo lahko uporablja vsak. Patentirani aparat za ledeno kavo Deluxe Takeya je majhen in se prilega vsakemu delu vašega hladilnika. Postavite ga znotraj vrat ali celo vodoravno, saj je pokrov neprepusten.

Kavni aparat Takeya porabi manj kave kot podobne naprave na trgu. Še več, je ena cenovno najugodnejših aparatov za kuhanje kave z velikim številom pozitivnih ocen. Nazadnje smo preverili, da ima na Amazonu 25.000 ocen s 5 zvezdicami.

Zasnova tega preprostega aparata ne omogoča le enostavne uporabe, ampak tudi enostavno čiščenje. Vsi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in izdelani iz plastike brez BPA. Vrč je izdelan iz nezlomljive plastike in je izdelan iz materialov, odpornih na madeže. Poseben ročaj na osnovi silikona pomaga pri dobrem oprijemu pri pobiranju ali točenju kave iz vrča.

V aparatu za kavo Takeya Deluxe Cold Brew je samo 5 delov. Deli so vrč, mrežasti filter, silikonski ročaj, izliv, ki se prilega ustnici vrča, in nepredušen pokrov. Je ročna naprava. Ne potrebuje električne energije. Naprava je na voljo v dveh velikostih. Z manjšo velikostjo lahko pripravite 4 skodelice, z večjo pa lahko pripravite 8 skodelic kave.

Aparat za kavo Takeya je namenjen predvsem pripravi hladnih zvarkov, lahko pa ga uporabite tudi za pripravo vročih zvarkov. Hladen zvarek kave lahko ostane svež v hladilniku 2 tedna zaradi nepredušnega tesnila. Ostane svežega okusa in aromatičen 2 tedna. Prihranek časa z aparatom za kavo Takeya je ogromen, saj vam ni treba porabiti časa za kuhanje kave vsak dan.

Z zvarkom hladne kave so hladne kave z mlekom in hladne kave boljšega okusa. Okusov ne razvodeni led, ki se običajno uporablja za hlajenje vročih zvarkov hladne kave.

Obstaja ena težava pri pripravi kave, ki jo pripravlja aparat za kavo Takeya. Je nekoliko na šibkejši strani. Če vam je všeč, da je kava močna, izberite druge aparate za pripravo hladne kave.

Hladnim zvarkom manjka tudi nekaj značaja in bogatih okusov, povezanih s kavo. Toda kar zadeva priročnost in enostavnost priprave kave, ne bi priporočali drugega aparata kot aparat za kavo Takeya.

Vsekakor ni primeren za tiste ljubitelje, ki mikro upravljajo vse vidike priprave svoje kave, ampak za tiste zaposlene ljudi, ki imajo radi hladne kavne zvarke in želijo, da je pripravljena brez napora.