Prednosti dišečih sojinih sveč z vonjem kave

Prednosti dišave kave

V “Popular Science” sem naletel na zelo zanimiv članek, ki je govoril o prednostih vonja kave. Dobro znano dejstvo je, da kavna zrna vsebujejo stimulanse, ki pospešijo presnovo v telesu in vam s tem dajo dodatno energijo. Toda znanstveniki zdaj preučujejo tudi učinke same arome kave in prišli do zanimivih odkritij. Če vam res ni mar za pitje kave, lahko vseeno izkoristite nekaj enakih koristi. Ugotovljeno je bilo, da aroma kave pomaga pri pomanjkanju spanja, izčrpanosti in pomaga zmanjšati stres.

Prižgite svečo z vonjem kave in izkoristite prednosti

Če prižgete sojino svečo z vonjem kave, lahko uživate v enakih prednostih te bogate in robustne arome kave in nikoli ne skuhajte lončka kave ali je morate piti. Če preprosto prižgete eno od teh aromatičnih dišečih sveč v kozarcu, lahko poživite svoje čute in ostanete motivirani ves naporen dan. S kombiniranjem drugih vonjav s čudovito aromo kave lahko vplivate tudi na svoja čustva in razpoloženje.

Dodate lahko dišave pomaranč, ki odpirajo oči, ali bogate začimbe, da res dajo aromi kave tisti dodaten motivacijski “udarec”; lahko pa dodate sladke mehke tone vanilije, karamele ali lešnika, da dodate tej topli tolažilni dišavi. Dišava kave je najbolj prepoznavna, pomirjujoča in topla dišava, z uporabo dišečih sveč v kozarcih v čudovitih kavnih dišavah pa lahko uživajo vsi, tudi tisti, ki ne pijejo kave.