Kava brez kofeina kot edina rešitev za dieto proti kandidi – ali je dovoljena?

Še vedno si prizadeva za svojo osebno dieto proti kandidi. Zanimalo jo je, koliko nas pije kavo brez kofeina. Želela bi nekaj skodelic na dan, vendar uporablja stevijo in zraven malo posnetega mleka. Nekatere diete pravijo, da je kava brez kofeina v redu, druge pravijo, da kave ni, ona pa domneva, da govorijo o običajni kavi. Kava bo njena edina rešitev za vztrajanje na tej dieti, meni! Zanima jo tudi, kaj je najučinkovitejša stvar z izvlečkom oljčnih listov.

Glede na “The Yeast Connection” je kava izpostavljena okužbi s plesnijo. Koliko je negotovo. Če menite, da brez kave ne greste, boste morali sami eksperimentirati. Kolikor razumem, skodelica kave uniči dobro floro in favno v črevesju in traja 4-7 ur, da se obnovijo. Če bolniki s kandido jemljejo probiotike, je kava nekaj, kar veselo.

Ne gre za kofein ali dekofein, ampak za kvasovke hrani kislina v kavi. Poiščite čudovito običajno kavo z nizko vsebnostjo kisline in v redu je, če jih popijete 1-2 skodelici na dan.

Ekstrakt oljčnih listov sam je povzročil odpornost virusa v večini primerov v približno 8 tednih. Učinkovitejše rezultate bi lahko dosegli s kombiniranjem izvlečka oljčnih listov z vsaj 2 učinkovitima protivirusnima zdraviloma, bodisi odobrenima s strani vlade (zerit, epivir, viramune, sustiva itd.) ali nizkocenovnimi neodobrenimi terapijami, katerih učinkovitost je podprta s precejšnjim številom posameznih poročil o primerih ali študije. Nekatere študije so bile opravljene na grenki meloni, grenkem grmu, Artemisia annua, kurkuminu, monolavrinu, kokosovem olju, sutherlandiji in nekaterih vrstah probiotika L Plantarum.