Dieta z jabolki in kavo – ali lahko res izgubite 15 kilogramov v samo enem tednu?

Brez dvoma že mislite, da sem nora, da predlagam to dieto. Toda ali ste vedeli, da na to dieto prisegajo vrhunski modeli z modnih brvi po vsem svetu? Na primer, govori se, da bi Giselle morda uporabljala to dieto, da bi ohranila čudovit videz. Še vedno niste prepričani? S to dieto lahko izgubite več kot 15 funtov v enem tednu – v tem članku bomo izvedeli, kako.

Pravila

V bistvu lahko pijete samo črno kavo in jeste jabolka. Primerna so katera koli vrsta jabolk, prav tako kava, le da je črna, torej brez dodanega mleka ali sladkorja. Ideja je, da lahko pijete ali jeste, kolikor želite.

Seveda lahko pijete tudi vodo, saj vsebuje nič kalorij. Za pregnanje lakote se boste zanašali na količino vode v trebuhu. Priporočam, da poleg kave pijete tudi veliko vode in tako ohranite zdrav želodec. V nasprotnem primeru bi lahko že sama količina kave povzročila prebavne težave.

Ali dela?

Jabolka so dobro znana po tem, da preženejo napade lakote, medtem ko bo kava pospešila vaš metabolizem. Na ta način lahko resno shujšate. Toda težava je v tem, da je ta ekstremna dieta izjemno pomanjkljiva. Dodatke LAHKO jemljete, vendar niso enaki pridobivanju hranil iz hrane.

Če se odločite za to dieto, potem osebno ne priporočam več kot 48 ur. Malo verjetno je, da boste vseeno imeli dovolj volje, da bi tolerirali kaj več od tega.