Čokoladne fontane – za kaj so še dobre?

Torej vam je všeč vaša čokoladna fontana in zdaj se sprašujete, katere druge slastne dobrote bi lahko ustvarili v njej. Ker je bila uporaba fontane s stopljeno čokolado tako všeč množicam, zakaj ne bi malce razširili svojih obzorij? Tukaj je nekaj idej, ki jih lahko preizkusite na svojih prijateljih in družini.

Najprej, ali ste že poskusili vse vrste čokolade? Bela čokolada je okusna in jo lahko obarvate z barvili za hrano, da se ujema s temo vseh vrst zabav, kot so poročne zabave, zabave za valentinovo itd. biti odrasli.

Za edinstveno, sladko poslastico poskusite uporabiti stopljeno karamelo v svoji fontani. Narežite nekaj sadja in pretlačite torto, da jo potopite v karamelo. Tukaj je recept za karamelni fondi, ki je primeren za večino fontan. Zmešajte 1 pločevinko sladkanega kondenziranega mleka, 1 palčko masla in 1 funt kvadratov karamele. Te sestavine najprej stopite skupaj, nato pa jih dodajte svoji fontani in uživajte!

Kaj pa uporaba fontane za nacho sir? To bi bila odlična ideja za zabavo Superbowl ali kateri koli dogodek, ki vključuje otroke. Moji lastni otroci obožujejo tisti nacho čips s pomarančnim sirom, ki ga dobite na nogometnih tekmah – bili bi v nebesih, če bi videli, kako njihov najljubši sir teče v fontani! Za sladice si lahko privoščite tortiljin čips, preste, grisine ali celo mini tacose ali quesadille.

Na ranču lahko zagotovite tudi fontano za preliv, ki jo boste uporabljali s svežo surovo zelenjavo in grisini. To bi bil zabaven dodatek na poročnem slavju ali katerem koli drugem dogodku s samopostrežno mizo. Za to idejo ne bi želeli uporabljati grelnika, zato se prepričajte, da ima vaša fontana možnost delovanja motorja brez uporabe grelnika.

Večina pločevink fontan služi tudi kot fontana za pijačo. Uporabite ga lahko za šampanjec, sangrijo, sadni punč ali celo kot okrasno vodno fontano. Okraske bi lahko uporabili na vrhu fontane in na različnih nivojih, da bi ustvarili edinstven in privlačen prikaz.

Prepričajte se, da preizkusite vse te zamisli, preden se zabavate, da se prepričate, ali delujejo z vašo fontano. Kdo ve, morda vas bo navdihnila tudi kakšna lastna ideja!